• Acasa
 • Stil de viata
 • In premiera, s-a reusit reprogramarea unor celule de la o femeie de 114 ani pana la nivelul celor stem. Functioneaza ca la inceputul vietii!

In premiera, s-a reusit reprogramarea unor celule de la o femeie de 114 ani pana la nivelul celor stem. Functioneaza ca la inceputul vietii!

In premiera, s-a reusit reprogramarea unor celule de la o femeie de 114 ani pana la nivelul celor stem. Functioneaza ca la inceputul vietii!

In premiera, s-a reusit reprogramarea unor celule de la o femeie de 114 ani pana la nivelul celor stem. Functioneaza ca la inceputul vietii! Pentru prima oara, oamenii de stiinta au reusit sa reprogrameze celule recoltate de la o femeie de 114 ani, cea mai varstnica donatoare care a existat vreodata, aducandu-le la stadiul de celule stem.

Articol prezent in: Articole despre sanatate, diete, intretinere, sex. Noutati din muzica. Cum sa-ti petreci vacanta si timpul liber. Stil de viata
"In premiera, s-a reusit reprogramarea unor celule de la o femeie de 114 ani pana la nivelul celor stem. Functioneaza ca la inceputul vietii! Articole despre sanatate, diete, intretinere, sex. Noutati din muzica. Cum sa-ti petreci vacanta si timpul liber. Stil de viata ... detalii articol: Ziare.com

Produse bio

 • Un Paște #bio cu Biocorner
  30, 03, 2020, 4:14 pm
  Paștele este una dintre sărbătorile care ne adună în jurul mesei pe toți, familie și prieteni,…
 • BIOidei: Porridge de ciocolată cu Boost de proteine
  25, 03, 2020, 2:23 pm
  Știm cu toții că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Pentru a-ți…
 • Eat Local
  13, 03, 2020, 2:08 pm
  De ce să mâncăm produse românești? Cât de mare impact are consumul de mâncare locală…
 • Selecția soiurilor de legume #bio
  13, 03, 2020, 2:04 pm
  Preocuparea pentru sănătatea populației a determinat fermierii să susțină din ce în ce mai mult…
 • Curățenia cu produse #bio
  13, 03, 2020, 1:58 pm
  A susține natura nu înseamnă doar reciclare, ci înseamnă și schimbarea totală a mentalității și…