• Acasa
  • Sport
  • Nick Kyrgios s-a retras de la US Open: "Am luat aceasta decizie pentru oameni, pentru australienii mei si pentru toti americanii care si-au pierdut viata"

Nick Kyrgios s-a retras de la US Open: "Am luat aceasta decizie pentru oameni, pentru australienii mei si pentru toti americanii care si-au pierdut viata"

Nick Kyrgios s-a retras de la US Open:

Nick Kyrgios s-a retras de la US Open: "Am luat aceasta decizie pentru oameni, pentru australienii mei si pentru toti americanii care si-au pierdut viata" Tenismanul australian Nick Kyrgios, locul 40 mondial, a anuntat, sambata, ca nu va merge la New York pentru a juca la US Open (31 august-13 septembrie), din cauza riscurilor legate de pandemia de coronavirus din SUA.

Articol prezent in: Ultimele stiri din sport. Analize, rezultate si comentarii din fotbalul intern si international, tenis, handbal, formula 1 si alte sporturi.
"Nick Kyrgios s-a retras de la US Open: "Am luat aceasta decizie pentru oameni, pentru australienii mei si pentru toti americanii care si-au pierdut viata" Ultimele stiri din sport. Analize, rezultate si comentarii din fotbalul intern si international, tenis, handbal, formula 1 si alte sporturi. ... detalii articol: Ziare.com