• Acasa
  • Actualitate
  • Obsesiile unui programator IT din Cluj, condamnat pentru hartuirea colegei de serviciu: "Iesi pe balcon sa iti cant o serenada pentru corason"

Obsesiile unui programator IT din Cluj, condamnat pentru hartuirea colegei de serviciu: "Iesi pe balcon sa iti cant o serenada pentru corason"

Obsesiile unui programator IT din Cluj, condamnat pentru hartuirea colegei de serviciu:

Obsesiile unui programator IT din Cluj, condamnat pentru hartuirea colegei de serviciu: "Iesi pe balcon sa iti cant o serenada pentru corason" Un programator IT din Cluj in varsta de 30 de ani a fost condamnat definitiv, luna trecuta, la 3 luni si 20 de zile inchisoare cu amanarea executarii pedepsei, dupa ce a fost gasit vinovat ca si-a hartuit o fosta colega de serviciu, intr-un caz inedit pentru instantele din Romania.

Articol prezent in: Ziare romanesti, revista presei, ziare din fiecare judet, stiri online, revista presei, comunitati romanesti. Total Magazin
"Obsesiile unui programator IT din Cluj, condamnat pentru hartuirea colegei de serviciu: "Iesi pe balcon sa iti cant o serenada pentru corason" Ziare romanesti, revista presei, ziare din fiecare judet, stiri online, revista presei, comunitati romanesti. Total Magazin ... detalii articol: Ziare.com