• Acasa
  • Business
  • Statul a cheltuit 53 de milioane de lei pe un portal online care nu functioneaza. In continuare, se plateste mentenanta!

Statul a cheltuit 53 de milioane de lei pe un portal online care nu functioneaza. In continuare, se plateste mentenanta!

Statul a cheltuit 53 de milioane de lei pe un portal online care nu functioneaza. In continuare, se plateste mentenanta!

Statul a cheltuit 53 de milioane de lei pe un portal online care nu functioneaza. In continuare, se plateste mentenanta! Statul a cheltuit aproape 53 de milioane de lei (adica peste 11 milioane de euro) pentru a crea si intretine e-Romania, un portal care - de-a lungul celor 4 ani in care a putut fi accesat - a trezit interesul a doar 1% dintre romani. Desi nu mai e online deja de jumatate de an din cauza unor disfunctionalitati tehnice, portalul continua sa fie intretinut din bani publici. Iar statul inca nu stie cum l-ar putea folosi, in interesul romanilor.

Articol prezent in: Ultimele stiri din zona de business. Afaceri interne si internationale. Companii si joburi din economia romaneasca.
"Statul a cheltuit 53 de milioane de lei pe un portal online care nu functioneaza. In continuare, se plateste mentenanta! Ultimele stiri din zona de business. Afaceri interne si internationale. Companii si joburi din economia romaneasca. ... detalii articol: Ziare.com