Super preturi, aceeasi calitate

Articol trimis de Alexandru

In fiecare an, in tara noastra, ia amploare bine-cunoscutul fenomen Black Friday sau Vinerea Neagra. Unii oameni sunt entuziasmati cand vine Craciunul, altii cand vine Pastele si, iar cei mai multi “vanatori” de oferte dintre noi suntem entuziasmati de venirea Black Friday, pentru ca ne ofera ocazia de a ne achizitiona cele mai dorite articole din atat de multe sfere de interes. Mai mult, un mare avantaj al evenimentului Black Friday este “timpul potrivit”, pentru ca, daca nu este vorba despre un articol pe care vi-l doreati de mult timp, este ocazia ideala de a cumpara cadouri pentru cei dragi, avand in vedere ca perioada Black Friday precede perioada sarbatorilor de iarna si chiar o anunta, daca ar fi sa ne luam dupa semnificatia acesteia in strainatate.

De regula, black friday 2016 in romania are loc in jurul datei de 25 noiembrie, dar depinde foarte mult de metoda de personalizare aleasa de fiecare firma romaneasca in parte. De pilda, unele firme aleg sa ii extinda perioada, drept pentru care startul Black Friday poate fi proclamat si cu o saptamana inainte. Anul acesta, de exemplu, Black Friday este caracterizat prin doua date: 18 noiembrie si 25 noiembrie. Altex, spre exemplu, va da startul Black Friday in 2016, pe data de 18 noiembrie la ora 00:00.

Pentru Romania, Black Friday vine ca o necesitate sau, cel putin, ca o implinire a tuturor aspiratiilor materiale. Cu siguranta, pe de alta parte, vine ca o consolare a tuturor suspinelelor noastre din momentele in care am trecut pe langa un produs, dar pretul acestuia ne-a facut sa nu ne dorim sa ne oprim din drum, decat, poate, pentru a-l admira.

Pentru ca suntem oameni, avem diferite aspiratii si, prin urmare, diferite pasiuni. Si, pentru ca asa se intampla in zilele noastre, fiecare pasiune necesita o anume sustinere financiara sau anumite echipamente de profil, in care evident, trebuie sa investim. Cand cautam sa materializam toata aceasta investitie, ramanem, uneori, dezamagiti pentru ca realizam ca este nevoie de mai mult timp si de mai multa rabdare din partea noastra si, din pacate, de mai multi bani. Cum adica? Ei bine, de cate ori nu am fost nevoiti sa strangem bani pentru ceea ce ne doream?

Black Friday este cea mai frumoasa combinatie dintre oportunitate si necesitate, intre preturi accesibile si calitate. Si, partea cea mai buna este faptul avem de unde alege! De la articole IT, la imbracaminte, incaltaminte, carti, decoratiuni pentru casa dumneavoastra, electrocasnice, toate vin intr-o varianta mult mai accesibila, spre bucuria noastra.

In functie de articolele pe care vi le doriti si magazinele in care aveti incredere, pe datele de 18 si 25 noiembrie, fiti pregatiti pentru a prinde toate ofertele care va sunt puse la dispozitie, inca de la ora la care se da startul pentru a fi siguri ca nu ratati cele mai dorite produse. Black Friday 2016 se anunta a fi plin de surprise placute!

Etichetat cu:
Postat în Reduceri

Lasă un răspuns