Vanzarea de piese auto printr-un magazin online

Vanzarea de piese auto printr-un magazin online, necesita conectarea acestuia, la o baza de date mult mai mare decat in alte domenii de activitate si ajunge pana la 2 milioane  de repere. Una dintre problemele celor care vand online piese pentru mai toate marcile si modelele de autoturisme, este, existenta posibilitatilor  financiare  si de spatiu, necesare pentru aceste repere. Mai pe intelesul oricui:  trebuie investite sume considerabile sa poti sustine un magazin online de piese auto: firma inregistrata, depozit cu spatiu de minim 50 metri patrati si rafturi pe inaltime, un site gazduit pe un server virtual (cel putin – mai bine server dedicat), si aceste sunt decat cateva … .

Dupa ce avem toate acestea (cel putin), este simplu! Trebuie sa vindem, dar cui vindem?

Aici incepe bataia de cap, munca si noptile pierdute. Canalele de vanzare sunt aglomerate de firme specializate in comercializarea pieselor auto, apoi, mai sunt si firmele de “carton” care sunt tot acolo si incurca planurile tale entuziasmate de a face un business in acest domeniu. Nu ai autoritate in domeniu si trebuie sa o creezi, esti fima noua, site nou si nu te cunoaste lumea.

Cum facem asta? Ne lasam? Dupa cheltuielile cu investitiile?

Nicidecum, abia acum vine partea frumoasa, in care poti sa demonstrezi ca iti place ceea ce faci si iti place lupta pentru a ajunge printre primii in domeniu.

In acest context, al unui intreprinzator care lupta, se straduieste sa-si multumeasca clientii, il avem prin intermediul unui comunicat de presa. Ofertele speciale curg la 4 Turbo Exim, si acesta este decat un exemplu de straduinta.

4 Turbo Exim a creat o sectiune de Oferte speciale de piese auto, desi cheltuielile firmei nu s-au micsorat, preturile sunt la limita de jos conform pietii, se merge pe un “fir de ata”, dar asa este cand doresti sa fii in top.

Nimeni nu s-a nascut in topul firmelor de piese auto, s-a muncit, s-a analizat, apoi rectificat si cules – dar acesta nu este un final. Totul continua…. .

Etichetat cu: ,
Postat în Internet

Lasă un răspuns