Vrei sa cumperi un monitor pentru calculator? Alege second hand si economisesti!

Articol trimis de Cristian Tanasa

Laptopurile au devenit din ce in ce mai ieftine, astfel fiind mai accesibile pentru mai multi utilizatori. Chiar si asa, inca sunt multi utilizatori care folosesc calculatorul, din diverse motive si chiar daca pe piata exista foarte multe laptopuri ieftine, acesti utilizatori ramani fideli calculatoarelor.

Asa cum stiti, un calculator are nevoie de un monitor pentru a putea fi folosit iar monitorul se poate defecta din cauze mixte.
Fie placa electronica se strica, fie spargeti accidental display-ul monitorului. In situatiile in care monitorul se defecteaza, exista trei solutii posibile. Fie incercati sa reparati monitorul la un service de calculatoare care se ocupa si cu reparatii monitoare, fie cumparati un alt monitor nou. A treia solutie poate fi si cea mai rentabila si anume achizitionarea unui monitor second hand.

Un monitor nou nu costa sub 200 de lei iar cele la pretul acesta nu sunt modele de top cu diagonale mari si functii multiple. Totusi, va ganditi ca pentru 200 de lei, este rentabil avand in vedere ca nu aveti nevoie un monitor performant ci doar de un alt monitor penturu a putea continua lucrul la calculator.

Dar nu mai bine cumparati un astfel de monitor la 100 de lei?

Unde gasim astfel de oferte?
Exista multe astfel de oferte in mediul online iar monitoarele de 15 inch sau de 17 ajung sa coste chiar si sub 100 de lei. Bineinteles ca este vorba de monitoarele cat mai subtiri si nu de cele cu tub vechi.

Pentru a gasi cele mai bune preturi, fie folositi site-urile comparatoare de preturi fie cautati manual pe google \"monitoare second hand\" si luati la rand site-urile listate in cautarea celor mai bune preturi.

Etichetat cu: , ,
Postat în IT Calculatoare

Lasă un răspuns